1. Hjem
  2. ClearPlex

Hva er ClearPlex™?

ClearPlex™ er den første og eneste optisk klare beskyttelsesfilmen for glass. Den revolusjonerende og patenterte filmen har flere lag, og er lagt på for hånd for å sikre optimal styrke og holdbarhet.

 

Det viktigste av alt er likevel å kunne gi ultraffektive resultater på veien. ClearPlex ™ er termisk montert på glasset, danner et usynlig bånd med glasset og absorberer virkningen av farer i veien. Den bidrar til at glasset er i perfekt stand, og at passasjerene kommer trygt frem.

Brukes og godkjent av NASA, den eneste godkjente skjermbeskyttelsen for den internasjonale romstasjonen.

 

 

Hvorfor velge ClearPlex™?

Sammenstøt og ripebestandig

Designet for å ta imot det veien måtte by på. Steinsprut som ødelegger ubeskyttet glass, gir bare minimale skader på filmen, og opprettholder god sikt. Den er ripe-resistent og er selvsagt motstandsdyktig mot hverdagsslitasje som fra vindusviskere.

Reduserer varme,
UV og lys

ClearPlex ™ har UV-stabilisatorer som reduserer varme og beskytter mot 99,9 % av både UVA- og UVB- skadelige stråling. Faren for blending er også redusert, noe som gjør kjøringen til en tryggere og mer behagelig opplevelse.

Sikkerhet & beskyttelse

Glass tilsvarer rundt 20 % av bilens overflatestruktur. Den kan med andre ord være med og forhindre skader ved en eventuell ulykke. ClearPlex ™ bidrar til å bevare glasset ved en ulykke, og det beskytter både bilen og passasjerene fra glasskader.

Fordeler

En kostnadseffektiv og innovativ løsning for å beskytte dine investeringer. Den ultralette beskyttelsen ClearPlex ™ forhindrer uforutsette forsinkelser og tapt tid. Man slipper å ta bilen av veien, for å reparere eller bytte glasset. Det er penger spart. Sikkerhet & beskyttelse

Miljøvennlig

Man unngår unødvendig forurensning med ødelagt glass på søppelfyllinger og returstasjoner, og gir en bærekraftig løsning på beskyttelse av glasset.