1. Hjem
  2. Understell

person_utforer_understellsbehandling.jpg

 

UNDERSTELLSBEHANDLING

I et utfordrende veimiljø med blant annet mye fukt og salt, jobber vi for å holde rusten unna den norske bilparken.

Vi benytter de fantastiske produktene fra Mercasol og Noxudol. Ekstremt penetrerende tynnstoff som kryper inn i alle sprekker og hulrom, samt solid tykkstoff som gir en varig myk og fleksibel totalbeskyttelse som ikke slår sprekker.

 

OM UNDERSTELLSBEHANDLING

Fra fabrikk er det store forskjeller på hvor godt biler er konstruert for å motstå rustskader eller andre ytre påkjenninger. Det er forskjeller mellom ulike produsenter, og også mellom ulike modeller fra samme merke. Det man derimot kan se som et fellestrekk er at de færreste internasjonale bilprodusenter konstruerer biler som over tid vil tåle det harde nordiske klimaet vi har her i Norge. I et klima bestående av store temperatursvingninger, mye fukt og salt øker faren for rustskader betraktelig.

 

Rust skaper årlig skader for store summer i det norske samfunnet. Bilparken står for en betydelig del av dette, og løsningen kan ligge i en ekstra rustbeskyttelse med en god understellsbehandling. Ved behandling vil bilens understell, kanaler og hulrom påføres rusthindrende midler, for å beskytte disse utsatte områdene mot skadene og slitasjen som på sikt kan føre til rustdannelse og dyre skader. 

 

I dag behandles omlag 1 av 3 norske nybiler med en rustbehandling av oss ved import, på bestilling fra bilimportør eller bilforhandler. Mange av dagens importører velger denne ekstra beskyttelsen da de er klar over hvilke påkjenninger bilene utsettes for på norske veier, og ønsker å hindre større skader og verditap enn nødvendig. En slik rustbeskyttelse vil kunne være nyttig over tid, og kommer både forhandler og bileier til gode.